Alexandra

“Het leven is te kort,
om er niet van te
genieten”

Ace atelier

ACE is een interieur merk dat begon bij ACE Architects. Tijdens het opzetten en de groei van het ontwerpbureau, werd ik verliefd op het gehele plaatje en de producten die van een huis een thuis maakte. Dit groeide uit tot ACE Atelier.

Als ontwerper en consument ken ik de frustratie van het zoeken tussen honderden en honderden opties en niet weten wat je moet kiezen of het perfecte product vinden. Het is lastig om te filteren op jouw smaak, shops te vinden die daar bij passen en er zeker van te zijn dat er kwaliteit wordt geleverd. Daarom wilde ik een merk creëren waarop mensen kunnen vertrouwen, zowel in kwaliteit als esthetiek, met een verfijnde catalogus die volledig is afgestemd op jouw interieursmaak.

De missie van ACE is en blijft een omgeving neer te zetten waarin jij onbeschaamd jezelf kan zijn. Terwijl designtrends komen en gaan, blijven wij trouw aan deze visie om prachtige ruimtes te creëren die tot de ziel spreken.

– Alexandra Bergsma, Founder

Interieur ontwerper. Architect. Entrepreneur.

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met merken, ondernemers en creatievelingen.

Waarom alleen doen als het samen kan? ACE Atelier gaat over de beleving van een wereld die vol geweldige creatievelingen zit. Laten we een kop koffie of thee samen doen, om te praten over onze stijl en visie en de mogelijkheden in het vertellen van ons verhaal.